Jag har fått livet tillbaka

Jag hade problem med höfterna i över ett år.
Jag visste att det var slemsäcksinflammation eftersom ett par andra familjemedlemmar också har det.
Jag ville inte gå till en läkare eftersom de bara ger dig en kortisonspruta och sedan skickar hem dig. Jag valde att gå till Torbjörn för att få veta vad som ligger bakom problemet.
Samtidigt hade jag varit sjukligt trött i ca 8 år. När man har tagit ett visst antal blodprov genom åren orkar man inte att fortsätta leta efter svar.
Torbjörn rekommenderade att jag skulle sluta med gluten.
Jag gick då tillbaka till sjukvården för att ta blodprov och göra en tarmbiopsi.
Det visade ingenting.
Jag valde att ändå testa att sluta med gluten. Efter två veckor var höfterna stort sett bra.
Efter två månader prövade jag att äta gluten igen. Dagen efter var magen helt förstörd och två dagar efter kändes det som att jag varit uppe och festat hela natten.
Nu har jag varit glutenfri i ett år.
Jag är ledsen över att ha förlorat 8 av mina unga år men glad över att jag har fått livet tillbaka.

Maggan

Tack Torbjörn!

"När jag kom till Torbjörn första gången blev jag minst sagt förvånad när han föreslog glutenfri kost efter att ha hört min historia. Jag har generell värk i muskelfästen i hela kroppen som kommit och gått i perioder sen många år tillbaka. Nu var läget akut och jag hade provat allt annat som erbjudits mig (läkemedel, akupunktur, sjukgymnastik etc). Redan efter att ha uteslutit gluten ett par dagar märkte jag skillnad då en mycket ihållande värk under ena knät bara försvann. Detta var inget vi förväntade oss överhuvudtaget så här kan man inte skylla på placeboeffekten. Efter hand har jag känt mig mindre ledbruten samt även känt att min hjärna varit ”klarare”. Då jag inte upplever det praktiskt svårt att avstå från gluten så har inte det heller blivit ett hinder att fortsätta med denna livsstil. Så mitt tips är att man har allt att vinna och inget att förlora med att i alla fall prova att utesluta gluten under en tid och se vad som händer”.
Mia, 50 år

Mia

I bästa händer

Jag kom till Tobbe med rygg och nacke problem. Skador som har uppstått i samband med hästar. Jag hade konstant nackspärr, ryggskott, huvudvärk, smärter och hade ingen ork. Efter några gångar hos Tobbe, började min kropp släppa och jag återfick mera energi och ökat rörlighet och välmående. Jag går till massage hos Diana ungefär en gång i månaden och det känns helt underbart. Tobbe och Diana är otroligt duktiga och trevliga. Jag rekomenderar dem till alla jag känner och är så tacksam att de finns här i Skåne.

Timiann

Kung Tobbe

Jag är långdistansare vilket sliter på min kropp en del. Framförallt har jag problem med min rygg och fick för typ 2 år sedan tips om Tobbe. Sedan dess är mina problem inte alls lika stora och har kunnat prestera resultat som tidigare inte var möjliga. Jag kan varmt rekommendera Tobbe till alla och dessutom får jag alltid ett grymt bemötande!

Ola

Äntligen!

Efter 1 1/2 år och otaliga besök hos diverse olika terapeuter, fick jag äntligen rätt på mina rygg- och magproblem, vilka visade sig vara direkt förknippade med varandra. Detta efter endast en behandling av Tobbe. Att få en seriös behandling där hela kroppens system och olika funktioner tas i beaktning kändes helt fantastiskt och så rätt.

Önskar jag sökt upp Torbjörn tidigare men i framtiden är det ingen tvekan om vem jag ska vända mig till om nya problem uppstår.

Tusen tack Tobbe för hjälpen!

Ulrika, 36, havspaddlare

Underverk!

Tobbe har vid ett flertal tillfällen gjort rena underverk med min rygg, nacke och bäcken. Jag har gått från totalt orörlig till att spela drömgolf dagen efter! Jag har även skickat många av mina golfelever till tobbe med fantastiska resultat.Jag rekommenderar honom varmt om du vill spela bättre golf eller bara vara smärtfri:-)

Markus Turtiainen Golfpro Falsterbo Gk

Elitsimmare

Bakgrund: Elitsimmerska med flera internationella medaljer; däribland EM-guld 2006, EM-silver 2007 och EM-brons 2008. I somras slog Magda svenskt rekord på 50 meter ryggsim.

Som elitidrottare ligger man alltid på bristningsgränsen för vad kroppen klarar av. Dagligen pressar jag mig till det yttersta - vilket oundvikligen för med sig komplikationer. Tobbes behandlingar hjälper mig alltid när nervsystemet inte fungerar optimalt. Han lokaliserar orsaken problemen och rehabiliterar mig så att jag kan prestera på topp. Efter behandling känns kroppen mycket bättre, som att den svarar som den ska. Tack vare Tobbe kan jag ha en lång karriär på elitnivå!

Magdalena Kuras

Behandling som gör skillnad!

Som tävlande cyklist tränar jag många timmar i veckan och jag har haft en hel del besvär med överbelastningsskador. Jag har besökt många sjukgymnaster/ kiropraktorer etc under de senaste åren. Torbjorn är en av de få som verkligen kan göra skillnad! Jag bor inte i Sverige, men varje gång jag ar hemma och hälsar pa familj i Skåne så passar jag på att boka en tid hos Torbjörn! Jag kan varmt rekommendera honom!!

Annika, 34

Magic hands

Jag väntar tyvärr alltid in i det sista, men jag känner mig alltid trygg när jag får behandling hos Tobbe och känner mig alltid som en trygg människa. Att Tobbe dessutom är speciell på andra sätt också och genuint intresserad av att hjälpa människor gör upplevelsen helt perfekt! Tack !

Peter

Ryggproblem

Efter mycket stillasittande i jobb med mera, har jag fått det ena ryggskottet efter det andra. Tobbe har med sina magiska händer kunnat fixa min rygg med sin behandling. Lägg därtill hans stora engagemang och tips om träning och hälsa. Stort Tack för hjälpen !!

Peter, 39, revisor

"Min akne försvann"

Se denna artikel i Aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/halsa/article10283525.ab

Ann Christine

Reklamare med ryggproblem

Har gått hos Torbjörn under några års tid och alltid samma goda resultat efter behandling! Han vet mina besvär och de blir färre med åren och med rätt träning och rätt förebyggande behandling tack vare Tobbe. Kan rekommendera honom till alla som önskar att ni har koll på er kropp. Tobbe hjälper er med det!

Jens

Bäst!

Bäst!
Efter många års besvär med rygg och ryggsjukdom har jag äntligen hittat någon som ser helheten och hjälpt mig tillbaka till ett mer rörligt och mindre smärtfritt liv. Kan verkligen rekomendera Torbjörn då han månar om sina patieneter och gör ett kanonjobb.

AnnHelen

Att det var så enkelt!

Hade under 1 år besvärats av konstant illamående efter en kräkning. Genomgått olika undersökningar, blodprover etc, men ingen läkare kunde hjälpa mig. Hade genom en vän hört om Torbjörn och bestämde mig för att testa. Det ingen hade lyckats med på ett år löste han på 3 veckor med medicin och behandling. Jag fick tillbaka mitt liv, humör och glädje! TACK!

Maria, 36 år, PA-konsult

Ett mirakel!

Har haft problem med händer de senaste 10 åren sedan 2009 haft mycket stora problem med psoreasis
med diagnosen PPP. Har prövat i stort sett alla kortisonsalvar som finns utan nämnvärt resultat. Fått 35 solbehandlingar utan det har hjälpt.Torbjörn har också prövat lite olika preparat och det jag fick för ca 6 veckor sedan har läkt ut mina händer så det håller på att normaliseras. Själva sjukdomen har läkts med Bionic Fusion en tablett man löser upp i vatten och dricker en gång om dagen. Ett jättestort tack till Torbjörn och jag upplever detta som ett mirakel. Jag är helt övertygade om att med Torbjörns anggagemang och medmänsklighet har han hjälp mot de flesta krämpor.
Hjärt 64 år arbetsledare.

Hjärt 64 år arbetsledare

Tack för en fantastisk massage

Tack Diana för en fantastisk behandling av min rygg!
Det märks att Du är utbildad hos Torbjörn, Du har samma stil och kraft i dina behandlingar!

Jag mår mycket bättre nu!

Ola

Smärta i hela kroppen

Efter många års hårt arbetande med hästar på internationel nivå å flertalet skador så ville min kropp inte mer. Den gick helt enkelt i strjek vilket resulterade i att jag hade väldigt ont i hela kroppen konstant. Även det enklastre som att hålla hemmet iordning var en utmaning. Efter många besök hos läkare och samma svar alltid - att det inte finns något att göra så fick jag nog och hittade Tobbe. Vilket är det bästa jag har gjort i mitt liv. Äntligen någon som förstod hur jag fungerar och tänker, någon som förstod hur ont jag hade. Nu har jag gått till Tobbe i ca 3 månader och han har även remiterat mig till en duktigt smärtspecialist. Kan bara säga att jag mår så mycket bättre även om det är en bit kvar tills ja är på topp igen. Har börjat vibrationsträna och det är så skönt att få komma igång igen och inte känna sig som en pigg 90-åring när man precis fyllt 25.
Så stort tack till Tobbe för all hjälp ock allt stöd han ger.

Camilla, 25

Tack för att jag kan fortsätta med min löpning!

Är helt beroende av min löpning för mitt välbefinnande o för att det är kul att ställa upp i bl a marathon-lopp. Utan Torbjörn hade jag dock fastnat i skadeträsket för länge sedan. Känns skönt att vara i händerna på ett proffs, som man dessutom kan lita på att han ej plockar mer pengar av en än nödvändigt!

Jonas, 43 år, socionom

Tack Tobbe!

Innan jag träffade Tobbe hade jag dagligen ont i mina hälar.Efter att ha fått inlägg till mina skor, har jag blivit jättebra i mina fötter igen och kan träna på som vanligt.Tack för all hjälp!
MVH
James

Pollenallergi + homeopati

Efter att min flickvän blivit av med både parasiter i magen efter en lång utlandsvistelse och urinvägsinfektion med hjälp av Torbjörn, blev jag övertalad att prova homeopati mot min pollenallergi. Under de senaste 4-5 åren hade min allergi eskalerat och var nu outhärdlig med svullna bihålor, rinnande näsa och kliande hals och ögon, och detta pågick dessutom under större delen av sommaren, med start ett par veckor före midsommar. Traditionella preparat från apoteket hade ingen som helst verkan, och under sommaren -07 var jag t.o.m. sängliggande i perioder. Mars -08 tog jag kontakt med Torbjörn som beställde tre homeopatiska preparat till mig. Nu är det i slutet på juli, vanligtvis kulmen av min allergi, och jag är helt symptomfri. Någon nysning här och där, annars ingenting. Jag är enormt lättad att blivit av med plågan som faktiskt förstört en stor del av sommaren tidigare, och rekommenderar varmt Torbjörn och homeopati till andra med pollenallergi!

Emil, 28 år

Tack Tobbe

Tack vare mitt samarbete med "Tobbe" har jag kunnat hålla
min kropp i trim utan några större problem.
Jag har haft en hel del problem med min nacke och lite andra små
bekymmer, men när jag träffade Tobbe tog vi tag i det och han började
direkt att knåda och vrida med sina magiska händer och efter några omgångar
så kändes det direkt mycket bättre.
Tack vare den hjälpen så slipper jag gå runt med ständig värk, som tar kraft och energi från både kropp och psyke. Istället kan jag lägga den tid och kraft på min träning.
Det har även hjälpt mig i det "vardagliga" livet, att slippa gå runt med värk under lättar på
många vis bla sover bättre, mindre huvudvärk mm.
Jag har inte träffas så många personer som har ett sådant engagemang som Tobbe har,
om han tar sig ann något så ger han inte upp förrän problemet är löst.
Och det känns för mig extra tryggt att veta att jag alltid kan räkna med honom oberoende
vart jag har ont i kroppen.

Linus Thörnblad
Höjdhoppare
Personligt rekord: 2.38

Linus Thörnblad

Stort tack!

Hej Tobbe!
Tack så jättemycket för all högklassig behandling under lägret i Turkiet. Alltid trevligt att träffa på så skickliga, kompetenta och seriösa människor som du. Vi syns!

Martin Eriksson, trestegsskuttare Örgryte IS

Martin Eriksson, Trestegsskuttare, Örgryte IS

Turkiet

Tjena Tobbe "Solen" Mårtensson

Vill tacka för all hjälp jag har fått här under lägrets gång. Varit helt strålande, du e kungen av alla kungar!!! Och hoppas på fortsatt bra samarbete

// Strand Q

Per Strand Q

Svenska Friidrottsföbundets träningsläger i Turkiet.

Hej Tobbe!!!
Måste tacka dej för ett mycket bra jobb här på lägret.
Alla aktiva jag pratat med är nöjda med de behandlingar dom har fått. Och tycker att du har en hög kopetens, när det gäller idrottsbehandlingar.
/Claes

Claes Örberg

DRAGISA 5-6/5

En helt fantastisk helg i Ängelholm med Dragisa. Villka kunskaper han har!!! Jag ser fram emot nästa kurs med honom för det vill man inte missa!!!
/Camilla

Camilla Lundgren

Idrottsmassage 16-18/3

Hej Tobbe!

Vill tacka för en fantastisk helg. Kursen var mer än jag förväntade mig och jag ser redan fram emot nästa kurs. En lagom dos av både teori och praktik. Kan varmt rekommendera andra att hoppa på dina kurser. Vill även passa på att hälsa till alla mina kursdeltagare och hoppas att alla mår kanon!!

//Robban

Robert, 36, Massör och Personlig Tränare

Suveränt

Tack för en otroligt bra kurs i idrottsmassage och skador. Bra med nya tekniker och tankar kring behandlingar. Redan fått resultat!
Kommer definitivt rekommendera dig!
Mvh
Stefan
Göteborg
www.imtgbg.com
Idrotts

Stefan, 31år och massage och laserterapeut

Idrottsmassagekurs 16-18 mars

Hej!
Tack för en oerhört bra kurs! Har redan använt mig av en del av de nya greppen och det gick bra, kände hur spänningar släppte och kunden var nöjd efteråt.
Kommer helt klart rekommendera kursen för mina kollegor, den har varit oerhört inspirerande och lärorik. Ett stort tack!!!

Mvh
Anna

Anna,31 år, massageterapeut

Dragisa helgen i mars

jag fick med mig mycket hem till praktiken i Sälen. Den kopierade "modellen" hänger uppe på väggen och resultaten är imponerande!
Mycket tack till Dragisa och till dig för en givande helg! hoppas det kommer fler...

Lotta, 39. leg.kiropraktor

Idrottsmassageutbildning 16-18/3-07

Hallo Tobbe!
Det var ett mycket bra upplägg av kursen i helgen. Med tid för både repetitioner och (för oss elever) nya och bra massagegrepp. Trevlig,lättsam och bra helg. Högt betyg till Dig tycker jag.
Hälsningar
Gull-Maj

Gull-Maj, 60 år, massageterapeut

Dragisa kurs

Jag vill tacka både dig Torbjörn och givetvis Dragisa för en mycket bra kurs i helgen. Det var en ära att få inblick i hur Dragisa jobbar. Det är verkligen unikt. Kursen var upplagd så att alla kunde få ut maximalt oberoende av vad vi hade för bakgrund. Jag ser verkligen fram emot en eventuell fortsättning. Hälsningar Linda

Linda Leufstedt

Tjena Torbjörn, jag vill bara berätta hur bra det känns nu sen jag har börjat gå till dig. Jag har varit hos dig två gånger nu, senast i förra veckan och för första gången på flera år känner jag inte att jag ens har en rygg. Ovanlig känsla kan jag lova *ler* Eftersom jag jobbat som frisör i massa år och aldrig nånsin har
fått massage förr så är jag van vid att det alltid värker lite grann här och där.
Nu ska jag börja styrketräna igen och gå till dig varje månad och fortsätta må bra. Måste berätta att jag var inne och kollade din hemsida och förundrades över hur mycket du har hunnit med. Du måste ju jobba jämt……. ;-) Hoppas du
är stolt över dig själv. Jag är i alla fall jätteglad över att jag hamnade hos dig. Behöver du en frisör nångång är du alltid välkommen till oss på salongen.
Vi ses om några veckor!

Ha det så bra!

Hälsningar Carin E.

Carin, 38år frisör

Homeopati

Jag har gått och haft väldigt ont i magen i 4 år och lidit av flera olika födoämnesallergier (bla vete,laktos,baljväxter). Har varit hos flera läkare som har ställt div olika diagnoser och skrivit ut mediciner som inte har hjälpt mig ett dugg.
Hos Torbjörn fick jag ett otroligt varmt och hjälpsamt bemötande. Äntligen var det ngn som tog mig på allvar! Jag fick hjälp med naturmediciner och håller på med en behandling nu. Idag har jag sällan ont i magen och mår otroligt mkt bättre. Allergierna har dessutom så gott som försvunnit i takt med att jag har blivit bättre. Jag kan inget annat än att varmt rekommendera Torbjörn!

Emilie, 23 praktikant FN

Idrotssamassage Utbildning

Jättebra kurs som gav mig otroligt mycket på bara tre dagar! Mycket kompetenta lärare och bra kursmatrial.

Maria 26år Masageterapeut

Utvärdering av idrottsmassageutbildningen

Idrottsmassagekursen jag var på i slutet på oktober var väldigt bra,lärorik och att den gav mig ett bredare register att behandla med. Torbjörn som lärare passar väl in som utbildare med sin breda kunskap och erfarenhet inom idrottsvärlden. Hoppas med denna kurs komma ett steg närmare toppklubbarna inom fotbollen som är mitt mål. Peter Nilsson, Öresundsmassage, Helsingborg.

Peter Nilsson Massageterapeut/Idottsmassör

Ge en "referens"

Vill du dela med dig av din upplevelser från kliniken eller skolan? Fyll i formuläret som du hittar under Skicka in referens. Tack på förhand! /Torbjörn

Steve

Aj va ont jag hade...!!!

Bilolycka 2000 av den grövre arten. Satte oss i pelare, vejade för en lastbil som var ute på vift. Har nog alla olika konstiga benämningar som finns att få på trasig rygg. Prövat allt, läs igen ALLT. Fanns det inte i urinprovet, blod provet eller på röntgen så fick jag åka hem eller fick jag en påse starka piller som hjälp. Svensk sjukvård suger. Kom i kontakt med min nyblivne hjälte TOBBE för ett tag sen. Så, nu är storyn över och jag mår bra, har det bra, fungerar utmärkt. Jag är botad. Att hitta en person som förstod mitt dilemma trodde jag var över. Det finns hopp och Ni som läser detta får gärna kontakta mig så bekräftar jag allt han gjort för mig. Tack Tobbe. Robban :)

Robban 38 år Byggare

Magbesvär

Det känns som om jag inte HAR någon mage längre. Efter många, många år av näst intill daglig smärta, så är den peppar peppar borta. Jag kan inte fatta det. TACK!

Ann

Kompetens och engagemang - min räddning

En stor eloge till dig, Tobbe, för att du är så oerhört duktig. Jag har, som gammal simmare, blivit masserad/behandlad massvis med gånger men aldrig träffat någon som är så engegerad och kompetent som du. Du ser till helheten, något som överensstämmer med min egen syn på hur man ska behandlas och bli bra! Jag är helt övertygad om att du kommer att få min rygg på banan igen. Och, ja, jag lovar att jag ska fortsätta träna! TACK!

Ullis